Daniel Prodan: "Să nu condamnăm jucătorii care schimbă cluburile! Steaua are nevoie de Țucudean"



 

**VIDEO** Daniel Prodan: 

Pauza de iarnă aduce o mulțime de surprize pe piața transferurilor, cu dinamovistul Gabi Tamaș la Steaua, cu rapidistul Nicolae Grigore la Dinamo și cu posibilitatea ca un alt fost "câine" să ajungă în Ghencea.

Daniel Prodan, o figură care a fost asociată, de-a lungul anilor, cu culorile roș-albastre, a comentat ultimele mutări pe piața transferurilor. "Nu putem condamna jucătorii, sunt profesioniști!", spune fostul fundaș al echipei naționale.

George Țucudean (foto, în portocaliu) este ultimul jucător crescut la Dinamo și declarat "câine până la moarte", care ar putea ajunge la Steaua. Atacantul este la un pas să fie împrumutat de Charlton Athletic în Ghencea. Daniel Prodan crede că Steaua ar trebui să facă tot posibilul să îl aducă, în cazul în care Claudiu Keșeru va pleca în străinătate.

"Pe vremea noastră, eram puțini care făceau pasul de la o echipă la alta. Au fost, la un moment dat, Vlădoiu, Toni Doboș, apoi Militaru. Nu putem condamna jucătorii. Sunt profesioniști și asta e meseria lor, din asta își câștigă existența. Nu putem să ne punem în persoana lor. Ei știu ce e în sufletul lor. Când e la bătrânețe, nu vine nimeni să îi dea un pahar cu apă că a jucat la Dinamo. Omul se schimbă, își vede interesul și nu trebuie condamnat.", a declarat Daniel Prodan, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

"Eu nu îl condamn deloc pe Țucudean. Este un fotbalist foarte talentat. Să meargă unde îl trage sufletul, unde crede el că se poate realiza sportiv și apoi material. Stelei îi trebuie jucători și numai în atac. Dacă pleacă Keșeru, clar îi trebuie Țucudean.", a mai spus fostul fundaș al echipei naționale.

În România, Daniel Prodan a jucat la Olimpia Satu-Mare (1991-1992), Steaua (1992-1996, 2000, împrumutat), Rocar (2000-2001, împrumutat) și FC Național (2001, 2002-2003). Peste hotare a bifat 3 cluburi: Atletico Madrid (1997-1998), Glasgow Rangers (1998-2001) și Messina (2002).

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑