Dinamo nu încearcă să-l deturneze pe Țucudean: "Ne pare rău și că am vrut să-l luăm pe Tamaș"



 

Steaua este extrem de aproape să îl aducă în această iarnă pe George Țucudean. Ar fi al doilea fost dinamovist care ajunge în Ghencea după Gabi Tamaș.

Cu toate că a încercat să îl deturneze în ultima clipă pe fundaș din drumul spre Steaua, trupa din Ștefan Cel Mare nu va face același lucru și cu fostul ei atacant.

"Nu facem nicio ofertă pentru Țucudean. Ne pare rău că am intrat și în acea licitație pentru Gabi Tamaș. Nu vrem să încurcăm pe nimeni. Eu continui să cred că e un băiat de caracter. Noi seara practic am bătut palma, i-am respectat cerințele, totul era aranjat, dar eu nu sunt supărat. E important ceea ce simte jucătorul.", a spus Daniel Stanciu, în cadrul emisiunii "Fotbal Club".

Managerul general al lui Dinamo a dezvăluit și cum l-a convins pe Nicolae Grigore să semneze:

"Eu îl cunosc de multă vreme pe Grigore. Mi-a spus că l-a căutat și Rapid. Noi am vorbit foarte des, chiar și când era în Arabia Saudită. Eu mi l-am dorit foarte mult la Timișoara, și în iarnă la Târgu Mureș, nu s-a putut atunci.

L-am contactat în urmă cu ceva vreme, i-am zis că am ajuns la Dinamo și i-am spus că aș vrea să facă parte din proiectul nostru. A rămas surprins, a spus că are nevoie să se gândească, să analizeze toate ofertele, pentru că mai avea și altele în afara Rapidului. Până la urmă a fost mulțumit de ce i-am dat noi și a semnat.", a spus Daniel Stanciu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑