Premier League, în colaps! Englezii au rămas fără nicio echipă în sferturile cupelor europene



**VIDEO** Premier League, în colaps! Englezii au rămas fără nicio echipă în sferturile cupelor europene

Fotbalul din Anglia traversează o veritabilă criză la nivel european. Nicio echipă din Premier League nu a reușit să se califice în sferturile UEFA Champions League, respectiv UEFA Europa League, după ce și Everton a părăsit cupele europene, fiind eliminată de Dinamo Kiev.

VIDEO Dinamo Kiev - Everton 5-2. După 2-1 în Anglia, Everton a jucat extrem de slab în Ucraina și a primit 5 goluri de la Dinamo Kiev, fiind învinsă în final cu 2-5, după ce echipa lui Rebrov a avut și un avantaj de 4 goluri. Formația din Liverpool putea să fie singura echipă din Anglia prezentă în sferturile cupelor europene, însă Everton a capotat lamentabil.

VIDEO Monaco - Arsenal 0-2. Chiar dacă a avut o evoluție foarte bună în Franța, Arsenal nu a putut întoarce rezultatul din tur cu Monaco, 1-3, părăsind din nou prematur UEFA Champions League, alături de rivala Chelsea, eliminată de campioana din Ligue 1, PSG. În aceste condiții, Anglia rămâne fără echipă în sferturile competițiilor europene, după 22 de ani.

></p><p>Campionatul Spaniei se poate lăuda că a rămas cu 4 echipe în Europa (Barcelona, Atletico și Real în UEFA Champions League, respectiv Sevilla în UEFA Europa League) și este lider la acest capitol. <strong>Primera Division</strong> este urmată de <strong>Serie A</strong>, care continuă cu trei formații: Juventus (Champions League), Fiorentina și Napoli (UEFA Europa League).</p><p><strong>Germania, Franța și Ucraina</strong> continuă cu două echipe, în timp ce <strong>Belgia, Portugalia și Rusia</strong> se mai bazează pe o singură reprezentantă.</p><p><span style=Tragerea la sorți pentru sferturile UEFA Champions League, respectiv UEFA Europa League, este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 13:00, respectiv 14:00.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑