Benzema speră la o seară magică pe Camp Nou: "Suntem cea mai bună echipă din istoria fotbalului!"



barcelona real martie 2015Benzema speră la o seară magică pe Camp Nou: **

VIDEO Real - Barcelona 3-1. Real Madrid, învingătoare în faţa Barcelonei în octombrie anul trecut (3-1), poate recidiva duminică, în derby-ul etapei a 28-a din Primera Division, susține atacantul madrilenilor, Karim Benzema, care promite să meargă pe Camp Nou "pentru a câştiga".

Aflată pe locul 2 în Primera Division, la un punct de Barcelona, Real Madrid s-ar putea mulţumi duminică seara cu un egal, care ar menţine-o în cursa pentru titlu, dar Benzema vrea mai mult.

"Noi vom pregăti bine acest meci, vom munci împreună şi mergem la Barcelona ca să câştigăm", a spus internaționalul francez.

"Suntem în formă bună pentru a câştiga şi sper să facem un meci mare, aşa cum am făcut în tur. Cum am mai spus deseori, noi suntem Real Madrid, cea mai bună echipă din istoria fotbalului", a adăugat Benzema.

"Noi muncim pentru echipă, o apărăm şi atacăm. Totul depinde de meci, pentru că sunt meciuri în care totul decurge perfect şi marcăm, iar în altele nu marcăm, dar trebuie să muncim întotdeauna pentru echipă", a conchis Benzema.

Meciul FC Barcelona-Real Madrid se va disputa duminică, 22 martie, de la ora 22:00, ÎN DIRECT și în exclusivitate pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Agerpres

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑