&SONDAJ Meritau Tamaș și Prepeliță să fie eliminați în partida cu Oțelul?



 

**VIDEO&SONDAJ** Meritau Tamaș și Prepeliță să fie eliminați în partida cu Oțelul?

VIDEO Steaua - Oțelul 2-1. Cu un picior în Liga 2, moldovenii au realizat probabil surpriza campionatului, învingând pe Național Arena la capătul unui meci în care campioana en titre a criticat dur arbitrajul centralului Robert Dumitru.

Steliștii au invocat neacordarea a două lovituri de la 11 metri însă ar fi putut termina partida în doar 8 oameni de câmp. Prepeliță și Tamaș puteau fi eliminați într-un interval de doar 3 minute.

În minutul 55, când scorul era 2-0 pentru Oțelul, Prepeilță l-a faultat pe Helder Tavares la marginea careului de 16 metri al Stelei. Centralul Robert Dumitru a decis să nu arate al doilea galben căpitanului Stelei.

></p><p>Doar 4 minute mai târziu a venit rândul lui <strong>Tamaș</strong> să-l faulteze pe <strong>Cernat</strong> la mijlocul terenului. Fundașul <strong>Stelei</strong> a pus o talpă pe abdomenul căpitanului <strong>Oțelului</strong> însă a fost iertat de al doilea cartonaș galben. Ambii jucători ai <strong>Stelei</strong> au rămas până la final pe gazon.</p><p><span>Mai jos puteți viziona cele două faulturi ale jucătorilor lui <strong>Gâlcă</strong>. De asemenea, <strong>digisport.ro</strong> vă oferă posibilitatea de a vota dacă deciziile centralului <strong>Robert</strong> <strong>Dumitru</strong> au fost corecte în cazurile celor doi jucători ai <strong>Stelei</strong>.</span></p><p><span style=VIDEO CU FAULTURILE STELIȘTILOR

În cazul în care ar fi fost eliminați cu Oțelul, Tamaș și Prepeliță ar fi ratat partida de pe Cluj Arena, programată pe 26 aprilie de la ora 21:00 și transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe site-ul digisport.ro. 

 

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑