Pițurcă a analizat naționala Greciei la CM. "Vreți spectacol? Ar trebui să vă duceți la teatru!"



 

**VIDEO** Pițurcă a analizat naționala Greciei la CM.

Victor Pițurcă atacă o calificare la Euro 2016, unde România are șanse mari să ajungă, privind alcătuirea grupei preliminare: Grecia, Ungaria, Finlanda, Irlanda de Nord și Insulele Feroe.

"Tricolorii" se vor întâlni din nou cu Grecia, una dintre cele mai slabe echipe la CM 2014, iar Pițurcă este încrezător înaintea duelului. Pentru români, aceasta este șansa revanșei după barajul de tristă amintire, în care naționala tricoloră a ratat prezența la Campionatul Mondial.

Antrenorul consideră că, în ciuda schimbării selecționerului Fernando Santos, elenii nu vor opera multe modificări în echipa de bază. Asta, deși din naționala lor se vor retrage mai mulți veterani ai lotului.

"Și la ei se va schimba antrenorul, Grecia are jucători foarte buni, voi nu-i cunoașteți, joacă la echipe foarte bune din Europa! Nu prea cred că vor avea o altă echipă la primul meci cu noi", a declarat Pițurcă, într-o intervenție ÎN DIRECT la "Fotbal Club", la Digi Sport 1.

"Ei au doi-trei jucători de foarte mult timp, Karagounis, Gekas, Salpingidis, Katsouranis, antrenorul i-a folosit în funcție de importanța jocului, chiar trei titulari. Cei patru ar putea să se retragă", a mai spus Pițurcă.

Acesta nu se lasă păcălit de jocul prestat de greci la CM și avertizează că, în ciuda faptului că este un adversar accesibil, campioana europeană din 2004 rămâne o provocare pentru Marica, Torje & Comp.

"Au însă și mulți fotbaliști tineri! Grecia a fost până la urmă mai bună, pentru că n-am reușit nici la București să învingem. Se zvonește că noul antrenor ar fi Ranieri, dar deocamdată nu a semnat nimeni cu federația elenă. Sigur că avem o șansă bună, eu știu ce înseamnă să vii după un Campionat Mondial. Primește foarte greu gol, dar nu este o echipă de speriat. Eu mi-aș fi dorit să se califice mai departe, dar vom vedea ce se va întâmpla în ultimul meci. Au jucat în zece și Japonia n-a putut să învingă, înseamnă că au o forță de joc", a mai spus Pițurcă.

Chestionat pe marginea calității fotbalului pe care-l vom vedea în dubla România - Grecia, în preliminariile viitoare, Victor Pițurcă a oferit un răspuns sec, dar elocvent: "Pe cine interesează spectacolul? Ar trebui să vă duceți la teatru!"

7 septembrie - cu Grecia, în deplasare (21:45)
11 octombrie - cu Ungaria, pe teren propriu (19:00)
14 octombrie - cu Finlanda, în deplasare (21:45)
14 noiembrie - cu Irlanda de Nord, pe teren propriu (21:45)
29 martie 2015 - cu Insulele Feroe, pe teren propriu (19:00)
13 iunie 2015 - cu Irlanda de Nord, în deplasare (21:45)
4 septembrie 2015 - cu Ungaria, în deplasare (21:45)
7 septembrie 2015 - cu Grecia, pe teren propriu (21:45)
8 octombrie 2015 - cu Finlanda, pe teren propriu (21:45)
11 octombrie 2015 - cu Insulele Feroe, în deplasare (19:00)



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑