După regulament,Rapid nu avea voie să rămână în Liga 1



Rapid şi-a schimbat patronul şi a rămas în Liga 1, însă jucătorii nu şi-au recăpătat încrederea în echipa din Giuleşti. Ultimul plecat e Octavian Abrudan - fotbalistul şi-a reziliat înțelegerea cu rapidiștii de comun acord şi aşteaptă un transfer în străinătate. Adus liber de contract în vara anului trecut, fundaşul în vârstă de 29 de ani e cotat la 450.000 de euro pe piaţa transferurilor.

"Au fost ceva discuții cu echipe din România, dar și din străinătate. Bineînțeles că aș prefera în străinătate, dar să vedem.

Nu mă gândesc la un campionat anume. În vest este dificil pentru români să plece. Mă interesează în primul rând să am stabilitate financiară", a spus fundașul care a evoluat pentru Rapid în meciul de baraj.

Abrudan le ţine pumnii foştilor săi colegi, însă spune că giuleștenii nu meritau să rămână în Liga 1 după meciul cu Chiajna.

"Mă bucur că a rămas în Liga 1, dar nu s-au respectat regulamentele, acesta este adevărul. Acest meci de baraj nu trebuia să se dispute. Din punctul nostru de vedere a fost total neprofesionist ce s-a întâmplat. Am aflat cu o săptămână înainte că trebuie să jucăm un meci care era echivalent cât un campionat.

Eu sper ca ceea ce s-a întâmplat în ultimul sezon cu Rapid să nu devină un model Rapid. Nu doresc niciunui angajat să i se întâmple ceea ce am trăit noi", a mai zis Abrudan.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑