Primul meci al Simonei Halep la Turneul Campioanelor, cu Eugenie Bouchard, este LIVE pe Digi Sport 2 (16:00)



020 октября 2014

Simona Halep debutează AZI la ultima competiție a sezonului - Turneul Campioanelor de la Singapore. Cea mai bună jucătoare din România va da piept cu "bestia nera" de la Wimbledon, Eugenie Bouchard. 

Canadianca a stat în calea Simonei la All England Club, acolo unde a învins-o în semifinale. Chinuită de o problemă la picior, reprezentanta noastră a cedat cu 6-7, 2-6 și a ratat accesul în ultimul act. Dacă ar fi învins-o pe Bouchard, Halep ar fi devenit prima jucătoare din România calificată în finala de la Wimbledon (DETALII ȘI VIDEO AICI).

La Turneul Campioanelor se vor întâlni pentru a treia oară în carieră. Și cealaltă confruntare a avut loc tot în 2014, anul în care ambele jucătoare au obținut cele mai importante rezultate din carieră.

În optimile de finală de la Indian Wells, Halep câștiga în trei seturi, cu 6-2, 1-6, 6-4 și se califica în sferturi. Avea să se oprească la acea competiție tot în penultimul act, fiind învinsă de Agnieszka Radwanska. În urma turneului din Florida, Simona a urcat pe locul 5, fiind prima româncă în top 5 WTA în istoria clasamentului mondial.

În cealaltă partidă a grupei roșii, Serena Williams o va înfrunta pe Ana Ivanovic. Meciul ocupantei primului loc în lume va avea loc la ora 14:30, fiind urmat după o scurtă pauză de confruntarea Halep - Bouchard. 

Înaintea celor două partide va avea loc ceremonia de deschidere, de la ora 14:00. Atât festivitatea, cât și cele două meciuri, vor fi transmise ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 și pe site-ul digisport.ro

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑