EXCLUSIV Ion Marin merge pe mâna lui Reghe: "Va câștiga duelul cu Piţi, are echipă mai bună"



020 октября 2014

 

Ion Marin a revenit în țările arabe, iar acum o antrenează pe Al-Dhafra, formație din Emiratele Arabe Unite. Echipa este situată în orașul Madinat Zaid, aflat la 160 de kilometri de Abu Dhabi, însă antrenorul trăiește într-un hotel de 5 stele în capitala Emiratelor.

Aflat la a patra experiență ca antrenor în țările arabe, Ion Marin a devenit un cunoscător al regulilor și stilului de viață, dar și al cerințelor din fotbal.

"Românul se adaptează repede și românul muncește, nu păcălește, muncim temeinic. Au fost antrenori din alte țări care au păcălit și păcălesc în continuare. Din Români mi-aș aduce în țările arabe familia și un grup tehnic foarte bun, medic, masor, dar șefii de-aici sunt greu de convins, ei s-au obișnuit ca medicul să fie egiptean, așa știu ei că trebuie să fie.", a declarat Ion Marin, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Întrebat ce ar aduce din lumea arabă în țara noastră, fostul antrenor din Liga 1 a avut un răspuns franc și amuzant în același timp: "Banii! Le-aș lua banii și i-aș aduce în România."

Ion Marin este la curent cu ultimele evenimente din fotbalul românesc și nu este surprins de instalarea lui Victor Pițurcă la conducerea lui Al Ittihad.

În derby-ul românesc din Arabia Saudită, de pe 1 decembrie, dintre formațiile fostului selecționer și a lui Laurențiu Reghecampf, Marin merge pe mâna fostului antrenor al Stelei.

"Am vorbit cu Pițurcă, știam de această ofertă, am fost în cărți și eu. I-am zis că dacă ei au insistat atât, cineva l-a dorit. Iar când cineva din lumea arabă te dorește, atunci nu renunță. I-am spus să își negocieze bine contractul. E o experiență interesantă pentru el, prima afară, a nimerit la un club mare.

Reghe și-a luat deja ce jucători are nevoie. A nimerit și el la echipa băiatului regelui, au foame de trofee. E o lovitură bună de imagine pentru antrenorii românești. Duelul Reghe - Piți va fi câștigat de Reghe. Piți n-are echipă puternică.", este de părere Ion Marin.

Meciul așteptat cu mult interes atât în Arabia Saudită, cât și în România, cel dintre Al Ittihad și Al Hilal, va avea loc pe 1 decembrie, pe terenul echipei lui Victor Pițurcă.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑