Andreas Bakkerud a câştigat penultima etapă din Mondialul de Rallycross



020 октября 2015

 

Andreas Bakkerud a câştigat penultima etapă din Mondialul de Rallycross şi şi-a trecut în cont abia prima victorie din acest sezon. Liderul clasamentului general, Peter Solberg a încheiat cursa din Italia pe locul trei

Andreas Bakkerud a avut parte de un start de vis în etapa din Italia. Norvegianul l-a întrecut lejer chiar în prima curbă pe Johan Kristoffersson, care a plecat din pole-position.

Cei doi piloţi au luptat pentru victorie până în ultimul tur, însă Andreas Bakkerud s-a descurcat mai bine cu traseul şi a obţinut prima victorie pentru echipa sa după o pauză de un an.

"Ploaia a fost puternică, iar condiţiile meteo au fost dificile, în special pe pietriş. M-am descurcat în cele din urmă, după o vară grea pentru echipa mea. Am muncit mult, iar aceasta este o victorie mare pentru echipă", a declarat pilotul.

Pe locul trei la cursa din Italia s-a clasat campionul în exerciţiu şi fostul pilot de raliuri, Peter Solberg.

Norvegianul este lider în clasamentul general al piloţilor. Cu o etapă înainte de sfârşitul celui de-al doilea Campionat Mondial de Rallycross, Solberg are 279 de puncte şi este urmat de Timmy Hansen, cu 253 de puncte.

Pe locul trei se află Johan Kristoffersson, cu 228 de puncte.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑