Lobonț e optimist: "Nu e ultima șansă pentru Maxim, Chiricheș, Torje, să meargă la un Mondial"



 

></p><p>Pentru Bogdan Lobon, barajul cu Grecia, pierdut dup 1-3 și 1-1, a fost ultima șansă de a ajunge la un turneu final Mondial, portarul naționalei fiind veteranul lotului, la 35 de ani. Foarte puțin probabil ca el săs e mai regăsească printre tricolori în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2018, din Rusia.</p><p>În ciuda tristeții provocate de eliminarea din fața elenilor, Lobonț și-a încurajat coechipierii mai tineri: <em><strong> Portarul de la AS Roma crede că a fost o campanie de calificare în care prima reprezentativă a făcut și lucruri bune.

"Trebuie să recunoaştem că echipa Greciei a fost mult mai experimentată decât noi, cred că aici s-a făcut diferenţa. Cred că nu valoarea, experienţa a făcut diferenţa, pentru că nu au arătat mai mult decât noi. Important ca din această campanie să se fi învăţat ceva. Au fost şi momente bune, când am dominat adversarul şi altele când nu am reuşit să ne ridicăm la valoarea adversarului.", a spus Lobonț.

El crede că fanii ar trebui să fie alături de jucătorii echipei naţionale şi la bine şi la rău, referindu-se astfel la faptul că suporterii prezenţi, marţi, pe Arena Naţională, i-au cerut demisia selecţionerului Victor Piţurcă după ce Grecia a deschis scorul.

"Românul aşa este! Până când au marcat grecii, au fost alături de noi, apoi i-au cerut demisia lui nea Piţi. Îmi pare rău, şi îmi permit să o spun în numele colegilor mei, că i-am dezamăgit în această dublă. Dar pe viitor ar trebui să fim împreună şi la bine, şi la rău.", a spus Lobonţ.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑