Dinamoviştii regretă că nu joacă derby-ul pe Arena Naţională: "Terenul este mult mai bun acolo"



 

dinamo steaua  22.11.2015**VIDEO** Dinamoviştii regretă că nu joacă derby-ul pe Arena Naţională:

Eternul Derby, Dinamo - Steaua, se va disputa pe Ştefan cel Mare, după ce problemele legate de Arena Naţională nu au fost rezolvate. Căpitanul gazdelor, Aljosa Vojnovic, regretă că meciul nu se joacă pe cel mai mare stadion al ţării.

"Trebuie să spun că pe Arena Naţională terenul este mult mai bun şi chiar mi-a plăcut ultimul meci pe care l-am avut acolo, arată ca un stadion modern. Nu ştiu dacă stadionul din Ştefan cel Mare este un avantaj pentru noi.

Poate atmosfera nu va fi ca pe Arena Naţională din cauza numărului fanilor, dar cine ştie, stadionul este mai mic, poate va fi un avantaj. Ştiu că pentru fani este important să batem Steaua, nu le pasă pe ce loc suntem în campionat atât timp cât batem Steaua", a spus Vojnovic.

Ultima oară când derby-ul găzduit de Dinamo s-a desfăşurat pe "Ştefan cel Mare" a fost pe 5 decembrie 2011, atunci când Steaua s-a impus cu 3-1, iar la meci au asistat 15.000 de fani.

"Faptul că am schimbat stadionul în meciul cu Steaua poate va fi cu noroc. Poate reuşim să câştigăm. Sper să fie vorba şi de noroc, nu s-a mai jucat de mult un derbi pe Ştefan cel Mare. Sper ca de data asta să câştigăm. Trebuie să realizăm că e un meci special, printr-o victorie putem spune că vom face un sezon bun.

Fanii aşteaptă mult de la acest derbi, pentru că nu am mai câştigat de mult împotriva Stelei. Dar cele trei puncte vor însemna mult şi pentru moralul nostru", a comentat şi Dorin Rotariu.

Derby-ul Dinamo - Steaua se va disputa duminică, 22 noiembrie, de la ora 20:30, și este transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑