Ramos, pentru prima dată căpitan cu Barcelona, va juca accidentat. N-a ratat niciun El Clasico în 10 ani



 

**Ramos, pentru prima dată căpitan cu Barcelona,** va juca accidentat. N-a ratat niciun El Clasico în 10 ani

Sergio Ramos este accidentat, jucând cu infiltrații la umăr, în ultimele partide, dar asta nu-l împiedică să intre pe teren în cel mai important meci al sezonului pentru un fan ”blanco”. Fundașul de 29 de ani, rămas căpitanul echipei după plecarea lui Iker Casillas, astă vară, va fi pentru prima oară purtătorul banderolei într-un Clasico, după mai bine de zece ani de la sosirea la Real Madrid.

Căpitanul ”galacticilor” nu a ratat niciun Clasico în La Liga, în cei zece ani de când joacă la Real Madrid. A jucat în toate cele 20 de partide contra Barcelonei de când a sosit de la Sevilla, în vara anului 2005, marcând în trei dintre acestea. În toate competițiile, Ramos a pierdut derby-ul cu Barcelona doar în două rânduri, bifând 30 de prezențe pentru albi în El Clasico: 20 în campionat, patru în Supercupa Spaniei, una în Champions League și cinci în Copa del Rey.

Deși prezența sa în teren era incertă, faptul că Ramos își dorește foarte mult să nu lipsească din această partidă, precum și înțelegerea la care a ajuns cu Rafa Benitez, de a se opera la umărul cu probleme după meciul cu Barcelona, l-au convins pe antrenor să-l folosească sâmbătă, în meciul de pe Santiago Bernabeu. „Ramos va începe meciul cu Barcelona. Face un efort uriaș și este căpitanul echipei, de aceea va fi pe teren”, a declarat Benitez, la conferința de presă premergătoare partidei.

Vezi mai jos cum se pregătește Sergio Ramos pentru El Clasico:

 

Individual work in the morning, with the team in the afternoon. Maximum training➡maximum performance. #HalaMadrid pic.twitter.com/lvcaPWNDHr

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑