Pițurcă a revenit cu victorie pe banca lui Al Ittihad. Sânmărtean, pasă de gol



020 декабря 2015

 

**VIDEO** Pițurcă a revenit cu victorie pe banca lui Al Ittihad. Sânmărtean, pasă de gol

Victor Pițurcă a revenit pe banca lui Al Ittihad într-un meci oficial duminică seara, echipa sa reușind să se impună, 4-1, pe teren propriu, cu Al Taawon, în etapa a 13-a din campionatul Arabiei Saudite. Sânmărtean a reușit o pasă de gol.

Pițurcă a preluat săptămâna trecută echipa pe care o mai antrenase în urmă cu un sezon și a stat prima oară pe bancă duminică. L-a titularizat pe Lucian Sânmărtean și l-a folosit integralist, acesta oferind pasa de gol pentru Rivas, la reușita acestuia din minutul 54, care a deschis scorul.

Talal Alabsi a înscris după trei minute un autogol, ducând scorul la 2-0, diferența fiind redusă de Al Ruwaili în minutul 68. Abusabaan a fpcut 3-1 în minutul 87, după ce Rivas ratase un penalty, pentru ca Mukhtar să stabilească scorul final, 4-1, în minutul 90+2.

Ambele echipe au evoluat în inferioritate numerică din prima repriză. Moad a fost eliminat de la oaspeți pentru un fault dur asupra lui Muntari, un minut mai târziu fiind eliminat Al Khaibary, de la Al Ittihad, pentru lovirea unui adversar.

Al Ittihad rămâne pe locul 3 în clasament, cu 12 meciuri jucate, 23 de puncte, 7 mai puține față de primele două clasate, Al Ahli și Al Hilal. 

VIDEO REZUMATUL AL ITTIHAD - AL TAAWON 4-1

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑