Ronaldo a fost decorat de preşedintele Portugaliei, fiind numit "Înalt ofiţer al Ordinului Dom Infante Henrique"



 

Cristiano Ronaldo a devenit oficial eroul Portugaliei. "Balonul de aur" a fost decorat de preşedintele ţării, Anibal Cavaco Silva, cu ordinul "Grand Officer of the Order of Prince Henry". Evenimentul a fost programat iniţial pentru 7 ianuarie, dar mai apoi amânat din cauza decesului lui Eusebio.

"Cristiano Ronaldo, îţi mulţumim pentru contribuţia adusă la echipa naţională şi pentru contribuţia în promovarea ţării noastre în toată lumea. Îţi mulţumim pentru ceea ce însemni pentru poporul nostru şi pentru bucuria pe care o aduci oamenilor de aici", a declarat preşedintele Portugaliei, Anibal Cavaco Silva.

"Cred că mai important decât acest titlu şi "Balonul de Aur" ar putea fi câştigarea unui turneu important cu echipa naţională, iar acesta ar fi, probabil, punctul culminant al carierei mele. Evident că acest lucru va fi greu de realizat, pentru că toate echipele îşi doresc câştigarea Campionatului Mondial. Vom juca la cel mai înalt nivel al nostru, meci de meci, în faza grupelor şi atunci totul va fi posibil", a spus Ronaldo.

Cristiano Ronaldo a primit Balonul de Aur 2013, devansându-i în această luptă pe Lionel Messi, care a câştigat acest titlu patru ani la rând, şi pe Franck Ribery. Ronaldo este primul fotbalist portughez care a câştigat acest trofeu de două ori în carieră.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑