AS Roma - Empoli 2-1. Capitolinii au avut nevoie de 120 de minute pentru calificarea în sferturile Cupei Italiei



 

**VIDEO** AS Roma - Empoli 2-1. Capitolinii au avut nevoie de 120 de minute pentru calificarea în sferturile Cupei Italiei

Roma s-a calificat cu emoții în sferturile Cupei Italiei, chiar dacă a jucat pe teren propriu cu Empoli.

În minutul 5, Iturbe a marcat la prima acțiune al 3-lea gol în tricoul giallorossilor. Tavano a ratat egalarea câteva minute mai târziu, când a trimis pe lângă din poziție bună.

Imediat după reluare, Destro nu a profitat de eroarea lui Bianchetti și a trimis peste poartă. Tot peste a șutat și Zielinski, intrat in locul lui Maccarone.

O altă rezerva, Simone Verdi, a egalat cu 10 minute înainte de final. Roma putea evita prelungirile dacă Iturbe nu era blocat în două rânduri de intervențiile lui Bassi.

Șeptarul vicecampioanei Italiei a mai avut o ocazie în finalul primei reprize de prelungiri, când Mario Rui a respins de pe linia porții.

Echipa lui Rudi Garcia a marcat golul calificării din penalty. Marco di Bello a văzut fault la intrarea lui Zielinski asupra lui Paredes, iar De Rossi a marcat cu siguranță.

Skorupski și-a salvat echipa de loviturile de departajare la ultima fază a meciului, în fața lui Tavano.

Roma merge în sferturi, unde va întâlni câștigătoarea duelului Fiorentina - Atalanta. Meciul este miercuri, în direct pe Digi Sport 2, de la ora 19:00.

Echipele:

AS Roma: Skorupski - Maicon, Yanga-Mbiwa, Astori, Cole (24 Holebas) - Nainggolan, De Rossi, Pjanic (80 Paredes) - Destro, Totti (66 Ljajic), Iturbe. Antrenor: Rudi Garcia

Empoli: Bassi - Laurini (52 Hysaj), Bianchetti, Barba, Mario Rui - Vecino, Signorelli, Laxalt - Saponara (56 Zielinski) - Tavano, Maccarone (68 Verdi). Antrenor: Maurizio Sarri

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑