Luptele de la Gala KOK de la Chişinău ar putea fi difuzate la Eurosport



 

Luptele de la Gala KOK de la Chişinău ar putea fi difuzate la Eurosport. Renumitul prezentator de la această televiziune, Samuel Pagal, a venit pentru prima dată în Moldova şi va asista la Gala KOK de pe 22 martie de la Sala Polivalentă.

Samuel Pagal prezintă emisiunea "Fight Club" de la Eurosport. Jurnalistul francez nu exclude faptul că cele mai spectaculose lupte de la Gala KOK din Chişinău vor fi difuzate în cadrul emisiunii pe care o realizează.

"Sunt pentru prima dată în Moldova. Sper să văd un turneu plin de spectacol, să fie confruntări pe măsură cu multe knock-outuri. Vreau să arăt aceste bătălii în emisiunea mea 'Fight Club'. Sper că veţi urmări tot ce s-a întâmplat aici joi, va fi KOK cu siguranţă", a declarat Pagal.

Invitaţii de onoare a Galei vor fi renumiţii luptători, românul Cătălin Moroşanu şi ucraineanul Pavel Juravliov. Majoritatea sportivilor şi oficialilor au ajuns în Moldova cu două zile înainte de cel mai aşteptat eveniment al primăverii. La Gala KOK vor participa luptători din şapte ţări. Pe tabloul principal al galei vor fi doi moldoveni, Constantin Ţuţu şi Denis Apavaloaie.

"Luptele la categoria de 85 de kilograme mereu sunt interesante, deoarece sportivii posedă o tehnică mult mai bună. Vor fi dueluri spectaculoase. Cred că va fi cea mai tare competiţie din acest an", a spus preşedintele Federaţia Internaţională K-1, Donatas Simonaitis.

Gala KOK World Grand Prix 2014 va avea loc pe 22 martie, la Sala Polivalentă, din Chişinău, cu începere de la ora 17.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑