Clubul de fotbal Valencia arata ca este in mare forma, intrucat aseara a mai dat o lovitura - 4 la 0 in deplasare cu Elche




In ultimele 7 etape, echipa a inregistrat 6 victorii si o remiza.


In partida care a deschis etapa cu numarul 28 a Campionatului Spaniei, Valencia a jucat pe terenul echipei Elche. Oaspetii au dictat jocul in prima repriza si au atacat continuu poarta gazdelor. Totusi, Valencia a marcat doar o data, prin Andre Gomes. Dupa pauza, Elche a avut ocazii de gol, insa tot adversarii au punctat. Paco a facut 2 la 0. 

 

Mai tarziu un fundas al gazdelor a inscris un autogol, iar punctul final l-a pus Otamendi, in prelungiri. Valencia a castigat cu 4 la 0 in fata lui Elche. Liliecii si-au consolidat pozitia a 3-a in campionat, cu 60 de puncte. Mai sus se afla doar Real Madrid, cu 64 de puncte, si FC Barcelona, cu 65. Galacticii si catalanii isi dau intalnire maine, intr-un nou El Classico. Meciul va avea loc la Barcelona. Intre timp, in Franta, Paris Saint-Germain a avut mici emotii in duelul cu Lorient. Parizienii au inscris primii, insa oaspetii au egalat in minutul 67. Jordan Ayew a prins un sut splendid. 

 

Totusi, seara i-a apartinut lui Ibrahimovic. Suedezul si-a trecut in cont un hat-trick, cu doua goluri din penalty si unul din joc. PSG a invins-o pe Lorient cu scorul de 3 la 1. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑