Simona Halep, in finala turneului de la Indian Wells. Motivul pentru care nu a jucat cu Serena Williams




Semifinala romancei cu Serena Williams nu a avut loc, deoarece americanca s-a retras din cauza unei accidentari. In acelasi timp, in competitia masculina, Rafael Nadal a fost invins in sferturi.


Liderul mondial al tenisului feminin, Serena Williams, a acuzat probleme la genunchiul drept pe parcursul turneului. Americanca a iesit aseara pe teren, inainte de meciul cu Halep, si a anuntat ca nu va putea juca din cauza accidentarii. Astfel, romanca a acces in ultimul act al Masters-ului de la Indian Wells, unde o va intalni pe Jelena Jankovic. Jucatoarea din Serbia a batut-o in cealalta semifinala pe nemtoaica Sabine Lisicki, scor 3 la 6, 6 la 3 si 6 la 1. 

 

Pe tabloul masculin, spaniolul Rafael Nadal a fost oprit in sferturi de Milos Raonic. Tenismanul canadian s-a impus cu 4 la 6, 7 la 6 si 7 la 5. 

 

Adversarul lui Raonic din semifinala va fi elvetianul Roger Federer. Acesta a avut un meci mai usor cu cehul Tomas Berdych, reusind sa castige cu 6 la 4 si 6 la 0. 

 

Turneul Masters din Indian Wells are un fond total de premiere de peste 13 milioane de dolari. Cei doi campioni, in concursurile masculin si feminin, se vor imbogati cu cate 900 de mii 400 de dolari. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑