MASACRU nocturn. Opt suporteri ai echipei Corinthians au fost ÎMPUŞCAŢI MORTAL



foto: romanialibera.ro

Un grătar s-a încheiat tragic pentru opt suporteri ai echipei Corinthians. Fanii grupării Pavilhao Nove au fost împuşcaţi mortal de un grup de necunoscuţi în timp ce aceştia se distrau la frigărui. 

Conform martorilor, masacrul a avut loc la miezul nopţii la Sao Paolo, în cartierul unde se află sediul grupului de suporteri Pavilhao Nove al echipei Corinthians.

Detectivul Arlindo Jose Negrao, care se ocupă de acest caz, a declarat că trei oameni au intrat în clădire şi au împuşcat mortal mai multe persoane. Totodată, poliţistul a precizat că crimele au avut un caracter în stil de execuţie.

Şapte cadavre au fost găsite la intrarea în clădire, iar un alt suporter a fost găsit la o staţie peco şi transportat la spital. Până la urmă, acesta a decedat pe masa de operaţie.

Arlindo Jose Negrao susţine că acest incident ar fi fost urmarea unei bătăi în masă între două grupări de suporteri, însă a refuzat să ofere mai multe detalii.

Grupul de suporteri Pavilhao Nove este recunoscut ca fiind fondat de mai mulţi fani foşti puscăriaşi ai celor de la Corinthians.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑