Primele două semifinaliste din Liga Campionilor vor deveni cunoscute în această seară



 

Bayern Munchen şi FC Porto se vor duela în Germania, în timp ce în Spania, Barcelona va primi replica lui PSG, în manşa secundă din sferturile din finală.

Optimism în tabăra lui Bayern Munchen înainte de duelul cu Porto din Liga Campionilor. Jucătorii bavarezi susţin că pot obţine calificarea în semifinale, chiar dacă au fost învinşi în prima manşă cu 1-3.

"Nu am subestimat FC Porto. Niciunul dintre noi nu a făcut asta. Am comis multe greşeli, de aceea am încasat goluri. Prima manşă din sferturile Ligii Campionilor nu este niciodată uşoară, iar noi am mai trecut prin astfel de situaţii dificile", a spus căpitanul Bayern Munchen, Philipp Lahm.  

Acum, Bayern Munchen are nevoie să marcheze de două ori în duelul de acasă cu Porto şi să nu încaseze niciun gol pentru a obţine calificarea în careul de aşi al competiţiei.

"Ştim că trebuie să marcăm de două ori împotriva lui Porto, care este un club mare. Nu pot să spun cum vom face asta, dar sunt convins că o putem face. Să reuşim o victorie cu 2-0 acasă, ar fi un rezultat istoric. Totul este posibil", a opinat mijlocaşul Thomas Mueller.

Spre deosebire de Bayern Munchen, Barcelona este cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor. Catalanii au învins cu 3-1 în deplasare PSG şi doar o minune i-ar putea încurca pe iberici să rateze calificarea în penultimul act al competiţiei.

Barca se află într-o formă de invidiat, iar liderul grupării blau-grana, Messi, a bifat recent patru sute de goluri în tricoul acestei echipe.

"Lionel Messi se află în cea mai bună formă din cariera sa. Cele patru sute de goluri marcate reprezintă o performaţă incredibilă. Îmi este greu să cred că alt jucător va reuşi să marcheze de atâtea ori. Este ceva unic şi irepetabil", a declarat Luis Enrique, antrenorul Barcelonei.

Ambele partide din această seară vor începe de la ora 21 şi 45 de minute, în timp ce mâine vor avea loc ultimele două meciuri din sferturi.   

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑