Fenerbache s-a calificat în Final Four-ul Euroligii de baschet



foto: prosport.ro

Fenerbahce este prima echipă calificată în Final Four-ul Euroligii de baschet. Gruparea din Istanbul a eliminat campioana din sezonul trecut, Maccabi Tel Aviv după ce a obţinut cea de-a treia victorie la rând în faţa echipei din Israel. Într-un alt meci din sferturi, Panathinaikos s-a impus în faţa lui ŢSKA Moscova cu 86-85.

Fenerbahce a obţinut la limită cea de-a treia victorie în confruntarea cu Maccabi Tel Aviv. La pauza mare echipa din Turcia conducea cu 37-31, însă până la sfârşitul celor patru sferturi, gazdele au avut o revenire senzaţională, reuşind să egaleze scorul la 65.

În prelungiri, Fenerbahce a marcat zece puncte şi a câştigat partida cu 75-74, reuşind să se califice în Final Four pentru prima dată în istorie.

Într-un alt meci, ŢSKA Moscova a pierdut duelul cu Panathinaikos Atena, dar conduce la general cu 2-1 şi mai are nevoie de o victorie pentru a obţine calificarea în faza următoare. La pauza mare scorul era egal de 34-34, iar elenii s-au desprins în sfertul al treilea.

Până la urmă, Panathinaikos a câştigat duelul cu ŢSKA Moscova, scor 86-85, şi rămâne în cursa pentru calificarea în Final Four.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑