Show la meciul anului Împotriva Sărăciei. Echipa Națiunilor Unite a pierdut partida



foto: digisport.ro

Fostele vedete ale fotbalului mondial au făcut spectacol în cel de-al 12-lea meci Împotriva Sărăciei. Echipa starurilor precum Ronaldo, Clarence Seedorf, Fabien Barthez, Youri Djorkaeff sau Edwin van der Sar a pierdut partida cu formaţia Saint-Etienne cu 7-9.

Saint-Etienne şi echipa Naţiunilor Unite au făcut show pe stadionul Geoffrey-Guichard în faţa a 34 de mii de spectatori. David Trezeguet a deschis scorul în minutul trei, însă câteva clipe mai târziu Alex a egalat superb pentru fosta sa echipă, Saint-Etienne.

Echipa Naţiunilor Unite, formată din vedete ca Ronaldo sau Seedorf, au mai marcat câteva goluri de vis, iar formaţia lor conducea la pauză cu 6-3.

Saint-Ettiene s-a impus până la sfârşit cu 9-7. Introdus în pe teren repriza secundă, fostul jucător al echipei franceze şi actualul atacant al Borussiei Dortmund, Pierre-Emerick Aubameyang a marcat de patru ori în ultimele 20 de minute.

Anterior, cele 11 meciuri disputate Împotriva Sărăciei au adunat peste patru milioane de dolari care au fost donaţi oamenilor din familiile social-vulnerabile.

Toţi banii adunaţi de la partida din acest an vor fi alocaţi persoanelor care au avut cel mai mult de suferit în urma maladiei Ebola.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑