Zidane si Ronaldo, pe teren. Legendele fotbalului au jucat intr-o echipa, intr-un meci caritabil. Cu ce formatie au dat piept




Zidane si Ronaldo, din nou pe teren. Legendele fotbalului au jucat intr-o echipa, intr-un meci caritabil contra vedetelor clubului francez Saint-Ettiene. In partida au fost marcate 16 goluri.

 

Aproape 34 de mii de spectatori s-au adunat in tribunele stadionului echipei Saint-Ettiene. Splendidul meci caritabil a avut de o parte o formatie alcatuita din fosti si actuali jucatori ai clubului francez si de cealalta - legende ale fotbalului mondial. Zidane, Ronaldo, Seedorf, Trezeguet si multi altii au fermecat publicul cu executii de exceptie. 

 

Si daca la gazde erou a fost Aubameyang, autor a 3 goluri, la formatia superstarurilor in prim plan a fost brazilianul Ronaldo. Fostul atacant al echipelor Inter, Real Madrid sau AC Milan a reusit si el un hat-trick. 

 

Saint-Ettiene a castigat meciul caritabil cu scorul de 9 la 7. Banii adunati din vanzarea biletelor si din donatii vor fi folositi pentru lupta cu epidemia Ebola si cu saracia.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑