Urmărit de 3 echipe din La Liga, Florin Andone e și pe lista englezilor. "4 milioane cere Cordoba pe el!"



 

**VIDEO** Urmărit de 3 echipe din La Liga, Florin Andone e și pe lista englezilor.

Singurul jucător român din Primera Division, Florin Andone, l-a impresionat pe Gică Craioveanu în primul sezon petrecut la vârf în fotbalul iberic. Calităţile sale îl recomandă pentru campionatul Angliei, spune fostul internaţional.

Florin Andone (22 de ani) ar putea face un pas înainte după ce a impresionat la primul său sezon în La Liga. Chiar dacă a retrogradat cu Cordoba, atacantul român este pe lista de achiziții a lui Espanyol, Malaga și Betis. Cele 6 goluri marcate în 21 de meciuri în Cupă și în campionat i-au crescut însă clauza de reziliere la 6 milioane de euro.

"Nu va continua sigur la Cordoba, care a pus un preț foarte mare, mai ales pentru un jucător adus gratis, un jucător bun. 4 milioane cere Cordoba pe Florin, e o sumă totuși mare în momentul actual, când tu știi că e un jucător care a jucat ultima jumătate de sezon. Până a venit Djukic, care l-a ajutat cel mai mult, el nu prea juca.", a declarat Gică Craioveanu.

Atacantul a stârnit și interesul celor de la Aston Villa. Fost jucător la Villarreal și Getafe, Craioveanu l-ar vedea pe Andone în campionatul Angliei.

"Eu îl văd în Anglia și mai ales în momentul ăsta când sunt foarte mulți bani, ați văzut problema care exista cu televiziunile, sunt sute de milioane băgați acolo și orice echipă își poate permite.", a adăugat actualul dorector de imagine de la CS universitatea Craiova.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑