Eagles Fighting Champioship: Dumitru Capmari este nerăbdător să înceapă turneul MMA



Foto:publika.md
Dumitru Capmari este nerăbdător să intre în cuşcă la turneul MMA "Eagles Fighting Champioship". Sportivul moldovean se va bate cu ucraineanul Maxim Melnik în categoria de greutate de până la 77 de kilograme.
Antrenorul lui Capmari, Ion Gheorghiu, susţine că discipolul său va face tot posibilul pentru a obţine victoria.
"Dumitru este un luptător cu o luptă specifică, una atrăgătoare, una dinamică. Luptele cu participarea lui Dumitru se caracterizează printr-un dinamism foarte înalt, printr-o putere, printr-o explozie", a declarat  preşedintele Academiei de MMA din Moldova, Ion Gheorghiu.  
 
"Sunt bucuros să particip şi eu la proiectul Eagles Fighting Championship, unde, datorită acestui show, noi, luptătorii, avem un stimul de a creşte, de a ne dezvolta şi de a arăta rezultate foarte înalte", a specificat luptătorul MMA, Dumitru Capmari. 
Preşedintele Asociaţiei FEA, Dorin Damir, este de părere că această confruntare cu Melnik este una foarte importantă pentru Dumitru Capmari.
"Ne aşteaptă o luptă interesantă cu participarea lui Dumitru Capmari. Cel care va câştiga această luptă, va avea ocazia să se bată pentru centura de campion în categoria de până la 77 de kilograme", a menţionat preşedintele Asociaţiei FEA, Dorin Damir
Duelul dintre Dumitru Capmari şi Maxim Melnik va fi unul dintre cele 12 programate în cadrul turneului ”Eagles Fighting Championship”, care se va desfășura pe 27 mai la Chișinău.
Invitaţă de onoare la eveniment va fi Alexandra Albu, sportivă neînvinsă în competițiile celei mai populare organizaţii de arte marţiale din lume, Ultimate Fighting Championship.
Moldoveanca din Vulcăneşti are la activ şase victorii în tot atâtea lupte disputate în UFC.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑