Ucraina și Rusia vor avea noi antrenori la echipele naționale de fotbal



FOTO: bunaziuafagaras.info
Ucraina și Rusia vor avea noi antrenori la echipele naționale de fotbal urmare a evoluțiilor decepționante la Euro-2016. Miháilo Foménko și Leonid Sluțki au anunțat deja că vor pleca din funcțiile lor actuale.
Selecționerul Rusiei, Leonid Sluţki, a anunțat încă la conferința de presă de după meciul pierdut cu un rușinos 0-3 în fața Țării Galilor că echipa țării sale are nevoie de un alt antrenor după EURO-2016. Demisia despre care a vorbit vine ca o consecinţă a evoluţiei dezamăgitoare la turneul final din Franţa.
Ruşii au ratat calificarea în optimi, iar în meciul decisiv din ultima etapă a grupei B au fost învinşi de galezi fără drept de apel.
"Sunt gata să iau vina asupra mea, deoarece am avut destul timp pentru pregătire şi formarea lotului. După un asemenea rezultat, cred că atcineva trebuie să încerce să pregătească echipa naţională în vederea următoarelor turnee importante", a menţionat Leonid Sluţki, selecţioner Rusia
Miháilo Foménko este un alt selecţioner, care și-a anunţat plecarea din post. "Ce sens mai are să continui, după ce am ratat obiectivul stabilit pentru acest turneu?", a declarat Fomenko pentru postul ucrainean de televiziune "Football".
Sub comanda acestuia, Ucraina a pierdut orice șansă de calificare în faza eliminatorie a competiției. Înaintea partidei cu Polonia, "galben-albaștrii" nu mai aveau nici o șansă de a evita ultimul loc în grupă urmare a înfrângerilor cu același scor, 0-2, suferite în primele două etape în fața Germaniei și Irlandei de Nord.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑