LIVE & TEXT Steaua - Legia, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Primul pas spre grupele UCL



021 августа 2013

></p><p>Steaua este în fața celui mai important moment din ultimii ani. Roș-albaștrii au ocazia să revină în grupele UEFA Champions League, după dubla cu polonezii de la Legia Varșovia.</p><p>Echipa lui Laurențiu Reghecampf vrea să facă un pas mare spre calificare încă din prima manșă, de pe Arena Națională, după cum a afirmat și tehnicianul roș-albaștrilor, la conferința de presă. Ideal pentru Steaua ar fi să repete rezultatul din tur cu Vardar Skopje, din preliminariile UEFA Champions League, când a bătut cu 3-0.</p><p><em><strong>, a spus antrenorul Stelei.

Arena Națională va fi arhiplină

Așa cum s-a întâmplat mereu la partidele importante ale Stelei, atmosfera se anunță una fantastică. Duelul cu Legia se va disputa cu casa închisă, aproape 50.000 de oameni urmând să încurajeze campioana României. De cealaltă parte, polonezii, recunoscuți și ei pentru fanatismul lor, vor fi în număr de aproximativ 800 pe Arena Națională, deși au avut rezervate 2.000 de bilete.

Șansa lui Piovaccari

Laurențiu Reghecampf s-a decis asupra formulei de start, roș-albaștrii propunându-și să înscrie cât mai repede în fața Legiei, pentru a nu se precipita apoi, spre finalul partidei, când polonezii ar urma să se baricadeze în defensivă.

Fără Nikolic, accidentat, Reghecampf nu are altă soluție decât Federico Piovaccari, omul care va fi unicul atacant al Stelei, într-un sistem 4-2-3-1. Campioana României va miza în special pe benzi, acolo unde antrenorul Stelei așteaptă ca Latovlevici și Georgievski să facă diferența pe faza ofensivă și să centreze de cât mai multe ori periculos în careu.

Latovlevici ar putea însă să fie o apariție surprinzătoare chiar și la finalizare, fundașul Stelei demonstrând de multe ori și calități veritabile de mijlocaș sau atacant.

Echipe probabile

Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Popa, Stanciu, Tănase - Piovaccari. Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Legia: Kuciak – Jodlowiec, Broz, Brzyski, Dossa – Furman, Vrdoljak, Radovic, Helio Pinto – Dvalishvili, Saganowski. Antrenor: Jan Urban

Steaua - Legia Varşovia e în direct la Digi Sport 1, miercuri, de la 21:45. Fazele VIDEO sunt în timp real pe digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑