Patronul De Laurentiis, la un pas de o moarte tragică, în ziua în care Napoli a câștigat cu 5-0



021 сентября 2015

 

**VIDEO** Patronul De Laurentiis, la un pas de o moarte tragică, în ziua în care Napoli a câștigat cu 5-0

Patronul celor de la Napoli, excentricul Aurelio De Laurentiis, a avut parte de un accident înfiorător duminică seară, cu puțin timp înainte ca echipa lui să calce în picioare Lazio, scor 5-0, într-un meci din Serie A.

De Laurentiis și familia sa au fost salvați în ultima clipă de un elicopter utilitar, după ce yachtul pe care se aflau în larg a luat foc. Familia De Laurentiis se afla în apele Mării Tireniene, dar a avut mare noroc pentru că afaceristul a lansat apelul de ajutor la timp.

12 persoane se aflau la bordul ambarcațiunii, toate scăpând nevătămate din accident. Cauzele incendiului rămân învăluite în mister, dar Poliția bănuiește o mână criminală.

De Laurentiis a declarat în presa italiană: "Din fericire, totul s-a terminat cu bine. Nu știu ce s-a întâmplat, probabil că un scurtcircuit. Dacă am fost speriați? Oricine ar fi fost!".

A fost un prilej ideal pentru jucătorii de la Napoli să-și arate sprijinul față de patron. După ce au aflat că acesta a scăpat cu viață, fotbaliștii lui Sarri au învins cu 5-0 în campionat, pe Lazio, golurile fiind marcate de Higuain (14 și 59), Allan (35), Insigne (48) și Gabbiadini (79). Vlad Chiricheș a rămas rezervă neutilizată.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑