Noua Zeelandă a învins Argentina la Mondialul de rugby, nu înainte de a interpreta celebrul dans haka



021 сентября 2015
Foto: blog.hollywoodbets.net

Noua Zeelandă a debutat cu victorie la Mondialul de rugby! Campioana în exercițiu a învins cu emoții Argentina, scor 26-16, după ce la pauză era condusă de sud-americani.

Meciul dintre Argentina și Noua Zeelandă de la Cupa Mondiala de rugby a început, precum toate partidele naționalei All Blacks, cu celebra haka. Jucătorii neo-zeelandezi au reușit să ridice toți spectatorii în picioare.

Noua Zeelandă, deținătoarea titlului mondial, a obținut o victorie cu emoții în fața Argentinei pe stadionul Wembley din Londra. Selecționata All Blacks a început bine meciul și a condus cu 9-0, dar Argentina a avut o evoluție remarcabilă, reușind să revină pe tabela de marcaj. Sud-americanii au marcat 13 puncte la rând, iar la pauză conduceau cu 13-12.

La începutul reprizei secunde, Argentina s-a desprins chiar la patru puncte, 16-12, dar campionii mondiali au întors rezultatul în minutul 57, grație unui eseu marcat de Aron Smith. Noua Zeelandă a dominat ultima parte a meciului și a obținut victoria cu 26-16.

Selecționata All Blacks va juca următorul meci de la Cupa Mondială pe 24 septembrie, cu Namibia, pe stadionul Olimpic din Londra.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑