Fiul lui Diego Simeone a marcat cel mai frumos gol colectiv al anului 2015021 сентября 2015

 

**VIDEO** Fiul lui Diego Simeone a marcat cel mai frumos gol colectiv al anului 2015

Publicațiile online din Europa se întreabă dacă nu cumva golul marcat în weekend de Giovanni Simeone, fiul antrenorului argentinian Diego Simeone, este cel mai frumos și cel mai spectaculos văzut în acest an în fotbalul mondial.

După o fază demnă de premiile Puskas, Banfield a înscris un gol colectiv superb, cu finalizarea lui Simeone. La scorul de 1-0 în partida cu Crucero Del Norte, Banfield a lansat un contraatac de excepție, care a adus mingea în plasă din doar 10 pase rapide.

Șutul i-a aparținut lui Giovanni Simeone, în vârstă de 20 de ani, care ar putea ajunge în viitor la Atletico Madrid, unde antrenează tatăl său. A fost al 6-lea gol în 10 etape în acest sezon pentru Giovanni, cel care a primit pasa decisivă la ultima reușită de la Juan Cazares.

Născut la Madrid, pe 5 iulie 1995, Simeone arată ca un atacant foarte promițător în Argentina. După ce și-a făcut junioratul la River Plate (2008-2013), Simeone a ajuns în 2015 la Banfield, pentru care a marcat de 6 ori. La naționala U20 a marcat 10 goluri în 12 selecții.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИsports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑