Ce are Ter Stegen? Portarul adus de Barça cu 12 milioane € a gafat iar! Luis Enrique îl apără



021 сентября 2015

 

**VIDEO** Ce are Ter Stegen? Portarul adus de Barça cu 12 milioane € a gafat iar! Luis Enrique îl apără

Barcelona nu este încă la capacitate maximă, după cum o arată prestațiile din acest start de sezon, dar, deși atacul funcționează aproape ireproșabil, apărarea îi dă bătăi de cap antrenorului Luis Enrique.

Și poate nu atât de mult apărarea, cât portarul Marc-Andre Ter Stegen (23 de ani). Cu Levante (4-1), goalkeeperul german a greșit din nou la un gol.

Deși Barcelona a câștigat fără probleme, Ter Stegen a încasat un gol ridicol, după ce a scăpat din brațe o minge la un corner, permițându-i astfel lui Victor Casadesus să marcheze simplu. Era minutul 66, iar Barcelona conducea cu un categoric 3-0. Este a treia mare eroare a sezonului comisă de Marc-Andre Ter Stegen, care i-a costat pe catalani 12 milioane de euro.

Adus de la Borussia Monchengladbach, Ter Stegen a greșit decisiv cu Athletic Bilbao (0-4) și AS Roma (1-1), când a încasat goluri de la mijlocul terenului, dar și cu Levante, duminică. Cu toate acestea, Luis Enrique are în continuare mare încredere în tânărul german.

"Nu va începe să se îndoiască de calitățile lui. Alți portari ar putea ajunge la asta, dar eu știu că la el nu e cazul, pentru că are mare încredere în el. Nu a avut prea mult noroc până acum, dar este un portar pe stilul Barcelonei", a spus tehnicianul campioanei din Primera.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑