& FOTO Valbuena a ratat două ocazii mari pe final, după ce a fost "spânzurat" pe Stade Velodrome



021 сентября 2015

 

**VIDEO & FOTO** Valbuena a ratat două ocazii mari pe final, după ce a fost

VIDEO Olympique Marseille - Lyon 1-1. Mathieu Valbuena s-a întors pentru prima dată ca adversar pe Stade Velodrome și a fost primit cu ostilitate în "infernul" din Marsilia.

În urmă cu un an Valbuena (30 de ani) a plecat de la OM la Dinamo Moscova, după 8 ani petrecuți la gruparea alături de care a cucerit titlul în Ligue 1 în 2010, spunând că vrea să câștige mai mult. În august 2014, clubul a retras tricoul cu numărul 28, cel purtat de mijlocaș pe Velodrome.

După numai un an, Valbuena a revenit în Franța, dar la Lyon, rivala lui OM. A fost integralist la duelul de duminică seară, iar fanii din Marseille l-au întâmpinat cu ostilitate. L-au fluierat copios la prezentarea echipelor și au adus pe stadion o păpușă-caricatură care îl reprezenta și pe care au atârnat-o în tribune.

></p><p>Deși mijlocașul a vrut să pară neclintit de primirea cât se poate de rea, ostilitatea din jur l-a afectat. A ratat două ocazii mari pe final, care puteau aduce victoria lui Lyon.</p><p><span style=50 de meciuri și 8 goluri are Mathieu Valbuena în prima reprezentativă a Franței, pentru care a debutat în 2010.

Sursa foto: twitter.com/ActuFoot

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑