Tătăruşanu, după paradele reuşite contra lui Carpi: "E important că nu am primit gol în 3 meciuri"



021 сентября 2015

 

**Tătăruşanu, după paradele reuşite contra lui Carpi:**

Portarul lui AC Fiorentina, Ciprian Tătăruşanu, a declarat, după victoria din meciul cu Carpi, scor 1-0, că este important pentru el că nu a primit gol în trei din cele patru partide din campionatul Italiei, informează tuttomercatoweb.com.

"Când joci în deplasare toate partidele sunt dificile, trebuie să ştii să suferi. Este important pentru mine că nu am primit gol în trei meciuri. Astăzi echipa a jucat bine, dar putem juca şi mai bine. Nu vreau să comentez prestaţia arbitrului care mi-a dat cartonaş galben pentru trageri de timp, important este că am câştigat. Cea mai grea intervenţie din acest meci a fost cea la reluarea lui Borriello din prima repriză", a spus Tătăruşanu.

AC Fiorentina, cu portarul Ciprian Tătăruşanu titular, a învins-o, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), pe Carpi, într-un meci din etapa a IV-a a campionatului italian. Tătăruşanu a jucat tot meciul şi a primit un cartonaş galben, în minutul 68, pentru trageri de timp.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Babacar, în minutul 35.
Ciprian Tătăruşanu a primit gol într-un singur meci din patru jucate în Serie A TIM, în partida pierdută, în deplasare, cu scorul de 3-1, în faţa lui FC Torino.

VIDEO Paradele lui Tătăruşanu:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑