Vlad Goian: «În acest meci nici una din cele două echipe nu a meritat să piardă»



021 октября 2013
/><br /><p>La finalul meciului FC «Tiraspol» - «Dacia» (3:3) antrenorul principal al «cetăţenilor», <strong class=Vlad Goian, a comentat întâlnirea în cadrul unei conferinţe de presă.

- Am început bine meciul. Până la deschiderea scorului am avut trei ocazii pe care nu le-am fructificat. Apoi au fost probleme cu controlul mingii. În unele momente am pierdut duelurile directe. «Dacia», se poate spune, a marcat două goluri din nimic. Repriza secundă a fost echilibrată. Probabil, adversarul a dominat mai mult. Au marcat pe final de partidă, dar am reuşit să egalăm. Dacă e să ne referim la meci în general , atunci am avut mai multe ocazii. Dar aşa cum n-am profitat de ele, putem fi mulţumiţi de egal. În acest meci nici una din cele două echipe nu a meritat să piardă.

- Primele 15 minute «Tiraspol» a dominat ostilităţile, dar apoi nu a mai fost aşa. Cum comentaţi?

- Înţelegeţi, fără minge e mai dificil să alergi. Din start am controlat jocul şi am iniţiat contraatacuri periculoase. Apoi un jucător a pierdut lupta directă la mijlocul terenului, iar ca urmare 7-8 au trebuit să se replieze. Dacă nu ar fi fost aşa, putea şi mult mai rău, având în vedere nişele din apărare. Doar spre final de partidă am riscat când în avanposturi am avut 4 jucători. În acea situaţie eram obligaţi să riscăm: sau pierdem 4:2, sau egalăm. S-a primit a doua variantă. E un plus că am jucat până la urmă şi am egalat. O situaţie similară a fost şi la meciul împotriva lui «Veris». Mai întâi câştigam, apoi pierdeam, ca la final să obţinem un rezultat de egalitate. Asta denotă faptul că echipa are caracter. Însă trebuie să tindem spre altceva - cu mai multă siguranţă să evoluăm în defensivă, pentru că practic în fiecare partidă reuşim să marcăm. În trecut învingeam cu scorul de 1:0, dar acum trei goluri nu sunt sufieciente pentru victorie.

- Domnule Vlad, după mimica feţei, se pare că sunteţi mulţumit că v-aţi salvat...

- Trebuia să câştigăm ca să o depăşim pe «Dacia» în clasament. Acum sunt în faţă. E de la sine de înţeles că sunt mulţumit că am reuşit să marcăm în ultimele secunde, dar repet, am fi putut şi să obţinem victoria.

Источник – ФК Дачия


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑