Motive de optimism pentru Piţurcă. Evoluţiile stranierilor în acest weekend



021 октября 2013

></p><p><strong>Victor Piţurcă</strong> are motive de optimism înaintea meciurilor de baraj pentru calificarea la Cupa Mondială. Selecţionerul primeşte veşti bune din partea stranierilor care evoluează în cele mai puternice campionate de pe continent.</p><p><strong>Alexandru Maxim</strong> este de neoprit în Germania - mijlocaşul lui Stuttgart a marcat o dată şi a oferit o pasă de gol în cele 86 de minute jucate în egalul de la Hamburg, 3-3 (<span style=VIDEO AICI).

În Franţa, Bănel Nicoliţă a fost titular pentru a doua oara consecutiv la Nantes în jocul castigat cu Ajaccio. Adi Mutu a stat 35 de minute pe banca gruparii corsicane, in timp ce pustiul Ştefan Popescu a fost integralist (VIDEO AICI).

Keşeru a intrat în minutul 56 al partidei piedute clar în faţa liderului PSG. Câteva minute mai tarziu, românul l-a încercat pe Sirigu cu un şut din afara careului (VIDEO AICI).

Adrian Stoian l-a inlocuit pe Santana la Genoa, în minutul 29 al partidei câştigate în faţa lui Chievo şi a fost schimbat cu zece minute înaintea finalului.

Marica a evoluat o repriză pentru Getafe, în victoria din deplasare cu Granada. Tricolorul a fost aproape de primul său gol în Primera Division, în minutul 54. (VIDEO AICI)

În Anglia, Chiricheş a debutat în Premier League si a fost ales, din nou, omul meciului de fanii lui Spurs, pe site-ul oficial. Tottenham a câştigat cu 2-0 pe terenul lui Aston Villa (VIDEO AICI).

Raţ a jucat si el toate minutele pentru pentru West Ham, învinsă acasă de Manchester City. La cetăţeni, Pantilimon a fost rezervă. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑