Trei centuri mondiale, în joc la Digi Sport 1. Pacquiao, Lomachenko și Vargas luptă duminică dimineață



**Trei centuri mondiale, în joc la Digi Sport 1.** Pacquiao, Lomachenko și Vargas luptă duminică dimineață

Regii ringului dau din nou recital duminică dimineaţă la Digi Sport 1. Trei titluri mondiale sunt puse în joc în gala unde boxează legenda Manny Pacquiao. Vasyl Lomachenko şi Jessie Vargas luptă şi ei cu centurile pe masă.

Meciuri de 5 stele în gala de box din provincia chineză Macao. Duminică dimineaţă, începând cu ora 4, Manny Pacquiao boxează în direct la Digi Sport 1 pentru a scrie încă o pagină de istorie. În faţa filipinezului va fi americanul neînvins Chris Algieri, campion mondial WBO la categoria superuşoară.

Algieri va lupta însă pentru centura WBO la categoria semimijlocie, deţinută de Pacquiao. Tot în gala din China va lupta şi noua senzaţie a boxului mondial la categoria pană, Vasyl Lomachanko. Ucraineanul de 26 de ani, dublu campion olimpic la amatori, a devenit campion şi la profesionişti în această vară, după doar 3 meciuri şi a egalat recordul vechi de 39 de ani al thailandezului Muangsurin. Cu o singură înfrângere în cele 3 meciuri la profesionşti, Lomachenko e gata să facă istorie şi să unifice toate centurile la categoria pană.

Până atunci însă trebuie să-şi apere centura în faţă mult mai experimentatului Piriyapinyo, din Thailanda. Al treilea meci de titlu mondial îi pune faţă în faţă pe Jessie Vargas şi Antonio De Marco. Neînvins la profesionişti, americanul Vargas îşi pune în joc centura WBA la categoria superuşoară, după care speră la o confruntare cu Danny Garcia.

Gala din China începe duminică dimineaţă, la ora 4:00 şi este transmisă în direct la Digi Sport 1.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑