Topul golurilor din Derby della Madonnina. Reușită de excepție pentru Goran Pandev



 

**VIDEO** Topul golurilor din Derby della Madonnina. Reușită de excepție pentru Goran Pandev

AC Milan și Inter au oferit derby-uri extrem de spectaculoase în ultimii ani, iar golurile de excepție nu au lipsit.

Emisiunea "Fotbal European" a făcut o selecție a celor mai tari reușite, din care nu lipsesc nume importante, precum Alexandre Pato, Wesley Sneijder, Thiago Motta sau Goran Pandev.

În sezonul 2009-2010, Goran Pandev, aflat acum în lotul celor de la Galatasaray, a izbutit un super gol din lovitură liberă, iar Inter, antrenată pe atunci de Jose Mourinho a învins-o pe AC Milan pe teren propriu, scor 2-0.

În meciul tur, jucat în luna august, Inter s-a impus cu un categoric 4-0, iar scorul a fost deschis atunci de Thiago Motta, după 30 de minute, la capătul unei acțiuni superbe, care a surprins defensiva rivalei AC Milan.

Rodrigo Palacio este omul care a adus victoria lui Inter în derby-ul jucat în turul sezonului trecut, după o execuție frumoasă cu călcâiul, izbutită pe finalul partidei.

În ultimul Derby della Madonnina, Milanul lui Seedorf a trecut de Inter cu 1-0, printr-un gol frumos marcat de olandezul Nigel de Jong, din centrarea lui Balotelli, în prezent jucătorul lui Brendan Rodgers la Liverpool.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑