Steaua - Dunărea Călărași 31-29. Paradele lui Iulian Andrei nu i-au salvat pe elevii lui Omer



 

**VIDEO** Steaua - Dunărea Călărași 31-29. Paradele lui Iulian Andrei nu i-au salvat pe elevii lui Omer

Săptămână de vis pentru handbaliștii de la Steaua. După ce s-au impus în derby-ul cu Dinamo, roș-albaștrii au trecut și de revelația Ligii Naționale, care este pregătită de către Aihan Omer.

Echipa de handbal a Stelei a încheiat ideal turul Ligii Naționale. Echipa antrenată de către Viorel Mazilu a avut inițiativa în prima repriză. Roș-albaștrii au condus și la trei goluri diferență, dar la pauză ambele echipe au intrat la egalitate la vestiare, scor 18-18.

În repriza a doua, handbaliștii de la Dunărea au preluat inițiativa, dar nu pentru mult timp. Elevii lui Aihan Omer s-au văzut iar dominați și conduși pe tabelă după o serie bună a gazdelor.

Deși l-au avut pe portarul Iulian Andrei în mare formă - a ajuns la 17 parade -, Dunărea Călărași au pierdut partida, chiar dacă Eremia Pârâianu a văzut cartonașul roșu în ultimul minut.

Sâmbătă sunt programate alte două meciuri din etapa a 13-a, ultima a turului Ligii Naţionale masculine: Poli Timişoara - CSU Suceava (17:00) şi Energia Lignitul Pandurii Tg. Jiu - HCM Minaur Baia Mare (18:00).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑