Dezamăgire după înfrângerea cu Metz: "Nu cred că te mai poți lega de noroc"



 

HCM Baia Mare și-a propus calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor, dar obiectivul este tot mai greu de îndeplinit.

Româncele depind de liderul Larvik pentru un loc în faza grupelor principale. Cu victorii pe linie, campioanele Norvegiei nu trebuie să facă pași greșiți cu MKS Lublin, pentru ca HCM să obțină calificarea.

"Știți cum e, norocul ți-l faci și cu mâna ta. Dacă dai mingile în poartă atunci când trebuie, nu cred că te mai poți lega de noroc.", a declarat Costică Buceschi.

CLICK AICI PENTRU REZUMATUL PARTIDEI HCM BAIA MARE - METZ 23-24

"Îmi pare rău că acasă n-am putut să câștigăm și ultimul meci anul ăsta, sperăm că la anul vom avea cu un alt joc și vom juca mai bine.", a spus Gabriella Szucs.

În cazul în care jocul rezultatelor le ajută pe băimărence, calificarea în sferturi va fi oricum foarte dificilă. HCM ar porni fără punct în faza următoare a competiției: a pierdut ambele meciuri atât cu Larvik, cât și cu Metz.

"Să dea bunul Dumnezeu să avem și noi un pic de noroc să putem să jucăm din ianuarie mult mai bine.", este încrezătoare Paula Ungureanu.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑