Dragoș Grigore a jucat iar slab la Toulouse și francezii îi caută un înlocuitor în această iarnă



021 декабря 2014

Dragoș Grigore a jucat iar slab la Toulouse și **francezii îi caută un înlocuitor** în această iarnă

VIDEO Toulouse - Guingamp 1-1. Dragoș Grigore nu trece prin cea mai bună perioadă în Franța! Fundașul a fost integralist în remiza lui Toulouse cu Guingamp, scor 1-1, însă evoluția sa a fost una modestă.

Cu 21 de puncte, Toulouse ocupă abia locul 14 în Franța și este implicată serios în lupta pentru evitara retrogradării. În aceste condiții, șefii lui Toulouse sunt hotărâți să ia măsuri radicale în iarnă, iar Grigore ar putea să-și piardă postul de titular.

Francezii sunt deciși să cumpere un fundaș central în luna ianuarie, scriu cei de la L'Equipe, care l-au criticat dur pe fostul dinamovist. "Începutul de sezon a fost bun, dar acum Grigore suferă teribil".

Dragoș Grigore a fost de multe ori depășit în meciurile din această ediție de campionat, iar internaționalul român a fost nevoit să apeleze la faulturi pentru a evita situațiile periculoase.

Fundașul este pe locul 6 într-un top al jucătorilor cu cele mai multe cartonașe galbene din Franța, contabilizând până acum 5 avertismente în 16 meciuri jucate în tricoul lui Toulouse, cele mai multe din echipa sa.

În plus, cu 29 de goluri primite, Toulouse are printre cele mai slabe defensive din Franța, fiind depășită la acest capitol doar de Reims (30 de goluri) și de Caen (32), ultima fiind și "lanterna roșie" din Ligue 1.

Ligue 1 se va întrerupe până în luna ianuarie, astfel că Toulouse are timp să pregătească meciul extrem de dificil pe care îl va juca împotriva lui Lyon, pe data de 11.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑