Malaga - Atletico Madrid 1-0. Cele mai multe autogoluri din istoria La Liga



021 декабря 2015

 

**VIDEO** Malaga - Atletico Madrid 1-0. Cele mai multe autogoluri din istoria La Liga

ÎN DIRECT la Digi Sport, Atletico Madrid a ratat șansa de a deveni lider în Primera Division înaintea Craciunului, după ce a pierdut pe "La Rosaleda" în fața celor de la Malaga, scor 0-1, devenind în același timp și echipa cu cele mai multe autogoluri din istoria La Liga (87).

"Fără primul loc, fără strălucire și fără gol", a titrat cotidianul AS, după seara neagră a trupei lui Simeone. Argentinianul a revenit pe arena unde în urmă cu aproape patru ani debuta pe banca lui Atletico.

Cu cea mai slabă ofensivă din La Liga, doar 9 goluri marcate în 15 meciuri, Malaga a început în forță și a ratat o ocazie în minutul 6, când Oblak a respins șutul plasat al lui Charles. Atletico a rămas apoi în 10 oameni, în minutul 57 - Gabi a primit două avertismente în doar șase minute și a fost eliminat.

Chiar și cu un om în minus, oaspeții puteau da lovitura prin Fernando Torres, dar Kameni i-a refuzat acestuia șansa golului 100 în tricoul lui Atletico.

Malaga a fost răsplătită pentru jocul său în minutul 85, când șutul lui Charles a fost deviat în poartă de Godin, astfel că întâlnirea s-a încheiat cu scorul de 1-0.

După 9 succese consecutive în toate competițiile și 15 meciuri la rând fără eșec, Atletico a pierdut la Malaga și rămâne pe locul secund în La Liga. Fosta campioană a Spaniei este la egalitate cu Barcelona, dar cu un joc mai mult disputat.

Malaga: Kameni - Rosales, Albentosa, Weligton, M. Torres ('79 Santa Cruz) - Amrabat ('90 Anor), Recio, Camacho, Juan Carlos - Cop ('70 Duda), Charles
Antrenor: Javier Gracia

Atletico: Oblak - Juanfran, Gimenez, Godin, Filipe Luis - Gabi - Griezmann, Koke, Saul, Carrasco ('64 Partey) - Vietto ('46 F. Torres)
Antrenor: Diego Simeone

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑