Inter - Lazio 1-2. Echipa lui Ștefan Radu a reușit surpriza, după 7 etape fără victorie!



021 декабря 2015

 

**VIDEO** Inter - Lazio 1-2. Echipa lui Ștefan Radu a reușit surpriza, după 7 etape fără victorie!

Surpriza în Italia! Fără victorie de două luni în campionat, Lazio a câștigat cu 2-1 la Milano, pe terenul liderului Inter. Nerazzurri mai au un singur punct avans în fața tandemului Fiorentina - Napoli, după etapa a 17-a din Serie A TIM.

După ocazia lui Perisic, blocat excelent de portarul Berisha (4), oaspeții romani au deschis scorul la o fază fixă, prin Candreva (5). Tot el putea să înscrie și golul secund chiar înaintea pauzei, dar a trimis peste poartă, după o incursiune a lui Felipe Anderson (44).

Din nou integralist la formația romană, Ștefan Radu a fost protagonistul primei faze importante din repriza a doua. Mingea oprită de el a fost prinsă de portarul Berisha și arbitrul a dictat lovitură indirectă pentru Inter. Goalkeeper-ul lazial și-a reparat însă greșeala la șutul lui Telles (53).

Liderul a egalat în minutul 61, prin Icardi, care a fructificat pasa lui Perisic. A fost primul șut pe poartă al gazdelor, după o oră de joc! Echipa lui Stefano Pioli a dat lovitura în minutul 86. Felipe Melo a comis penalty și Candreva a executat de la punctul cu var. A marcat emoții, fiindcă Handanovic a respins în primă fază, însă mingea i-a revenit și nu a mai iertat (86).

Finalul de meci a adus două eliminari - Felipe Melo a luat roșu direct după o intervenție dură la Biglia (90) și a fost urmat imediat la vestiare de lazialul Milinkovic-Savic (90+3). S-a terminat 1 la 2, prima victorie pentru echipa lui Ștefan Radu, după 7 etape de secetă!

Sursa foto: inter.it

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑