Chelsea și City au pus ochii pe un jucător de la Real! Tranzacția se poate realiza la vară



021 декабря 2015

Chelsea și City **au pus ochii** pe un jucător de la Real! Tranzacția se poate realiza la vară

Presa engleză, citată de ”AS”, insistă asupra faptului că oficialii celor de la Chelsea și ai celor de la Manchester City vor cu orice preț un jucător de la Real Madrid.

”Galacticul” dorit de cele două mari forțe din Premier League este Karim Benzema (28 de ani). Atacantul francez, care mai are contract cu gruparea blanco până la 30 iunie 2019, se află într-o formă bună, după cum a demonstrat în cea mai recentă victorie a lui Real Madrid, 10-2 cu Rayo Vallecano, partidă în care a izbutit un hat-trick.

Presa engleză, citată de ”AS”, susține că francezul este pe lista de priorități a celor două cluburi, care sunt dispuse să facă o ofertă irezistibilă celor de la Real.

De asemenea, potrivit altor surse demne de încredere apropiate lui Arsene Wenger, managerul celor de la Arsenal și un bun cunoscător al fotbalului francez, și șeicii lui PSG l-a inclus pe Benzema pe lista lor de achiziții.

Momentan, fotbalistul este preocupat de rezolvarea problemelor pe care le are cu justiția, dar și de a trage tare în tricoul Realului pentru a rebeni la națională și pentru a face parte din lotul pentru Euro 2016.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑