50 de participanţi au concurat în cadrul Cupei la tenis pentru amatori



 

Timp de două zile, la Chişinău, s-a disputat ediţia a cincea a Cupei la tenis pentru amatori. Competiţia a fost instituită de către Mihai Usatâi, preşedintele Clubului Sportiv „Petrocub” din Hânceşti. Actuala ediţie a reunit 50 de sportivi care au disputat locurile pe podium la două grupe valorice, relatează Mesager. Principalul organizator s-a încadrat activ în programul de concurs, amintindu-și participarea la probele de simplu și la dublu. Ajuns în finala probei de simplu, categoria VIP, Mihai Usatâi a fost nevoit să cedeze în fața juristului, Oleg Televca.

Totodată, în cea de-a doua finală din programul de concurs, perechea Mihai Usatii - Viorel Galaju a fost învinsă de către cuplul Vladimir Iampoilskii - Nicolae Usatâi. Astfel, feciorul s-a impus în fața tatălui, acest caz fiind unul dintre cele mai fericite și pașnice exemple de rezolvare a conflictelor în familie. „Ajuns în finală, deja era un câștig, dar cel mai mult m-am bucurat că tatăl meu este al doilea finalist. De-atunci am înțeles că indiferent dacă câștig sau pierd, bucuria aparține familiei noastre”, a menționat Nicolae Usatâi, campion.

În acest context, concursul  sportiv este unul  de promovarea a modului sănătos de viață și de folosire eficientă a timpului liber, exemplul lor meritând sa fie preluat și de alți amatori ai sportului.
Источник – Moldova 1


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑