Mircea Lucescu și-a ieșit din pepeni în Brazilia! A sărit să-l bată pe arbitru



 

**VIDEO** Mircea Lucescu și-a ieșit din pepeni în Brazilia! A sărit să-l bată pe arbitru

Șahtiorul lui Mircea Lucescu, prima echipă ucraineană care întreprinde un turneu de pregătire peste Ocean, are mult de furcă, în Brazilia, cu echipele locale. După trei meciuri amicale disputate în stagiul de pregătire, Șahtior nu a reușit să bată pe nimeni, înregistrând două înfrângeri și o remiză.

Jocul echipei sale îl nemulțumește pe antrenorul român de 69 de ani, care a devenit ușor iritabil, până în punctul în care era să atenteze la integritatea fizică a unui arbitru. La ultimul meci amical disputat în Brazilia, pierdut cu 4-2 în fața fostei echipe a lui Ronaldinho, Atletico Mineiro, ”Il Luce” a intrat nervos pe teren pentru a-i cere socoteală ”fluierașului”, la scorul de 4-0 pentru ”gazde”.

Lucescu s-a enervat după un fault dur comis de unul dintre jucătorii lui Atletico în propriul careu. Comentând acest moment, atacantul Luiz Adriano, unul dintre brazilienii lui Şahtior, a spus: "Sincer să fiu, în asemenea situaţii, se pare că jucăm în finala Cupei Mondiale, nu într-un meci amical".

Întrebat ce le-a spus Lucescu la pauză jucătorilor săi, Fred, un alt brazilian al lui Şahtior, a răspuns: "A fost foarte nervos, iar noi am fost la fel".

În turneul din Brazilia, Şahtior a fost învinsă cu 3-2 de Bahia şi a remizat cu Flamengo (0-0). Campioana Ucrainei o va întâlni vineri pe Internacional Porto Alegre, în ultimul meci amical al stagiului brazilian.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑