Oțelul, cu noroc pentru Dinamo. Locul care le priește antrenorilor debutanți pe banca roș-albilor



022 февраля 2015

 

**VIDEO** Oțelul, cu noroc pentru Dinamo. Locul care le priește antrenorilor debutanți pe banca roș-albilor

VIDEO Oțelul - Dinamo 0-1. Roș-albii au debutat cu un succes în primul meci oficial din campionat în 2015, grație reușitei lui Marius Niculae. A fost victoria 1100 a roș-albilor la meciul 2000 în prima divizie.

Dincolo de rezultatul final, unul foarte bun pentru bucureșteni, succesul de la Galați reprezintă și o bornă importantă pentru Mihai Teja, care a debutat astfel cu un succes la primul său meci ca ”principal” pe banca roș-albilor.

De altfel, se pare că terenul de la Galați este unul care le poartă noroc celor din Șoseaua ”Ștefan cel Mare” sau mai exact celor care debutează ca antrenori la garnitura ”câinilor”.

Și Flavius Stoican, fostul antrenor al lui Dinamo a debutat pe banca tehnică tot într-un meci disputat la Galați, dar în septembrie 2013. Similitudinile merg mai departe. Și Stoican și Teja au debutat ca antrenori la roș-albi în meciuri de Cupă.

Stoican a fost pe bancă la un meci din Cupa României, pe care Dinamo l-a câștigat în fața celor de la Sănătatea Cluj, în timp ce Teja a debutat în turul semifinalei Cupei Ligii la Târgu Jiu, acolo unde Pandurii s-a impus cu 2-1.

Echipa trimisă în teren de Stoican la Galați în septembrie 2013
Bălgrădean - Luchin, Durimel, Dr. Grigore, Grecu - Fai, Boubacar, Thicot, Curtean - Rotariu - Joel Thomas

Echipa folosită de Teja la Galați, sâmbătă seară
Naumovski - Bărboianu, Bunoza, Nedelcearu, Serginho - Boubacar, N. Grigore (Elhamed 67) - Alexe, Grozav, Rotariu (M. Cristescu 71) - M. Niculae (Bilinski 79)

Din echipa folosită de Stoican doar doi jucători au supraviețuit, Boubacar și Rotariu, ambii titulari și în 2013, dar și acum. 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑