Sheriff Tiraspol se va bate cu Dacia Chişinău pentru Cupa Moldovei



 

Jucătorii formaţiilor Sheriff şi Dacia au planuri mari pentru finala Cupei Moldovei. Fiecare echipă vrea să câştige trofeul după un sezon în care atât dacii, cât şi tiraspolenii au ratat titlul de campioni. Meciul va avea loc duminică, pe stadionul Zimbru din Chişinău.

Sheriff şi Dacia se vor întâlni în finala Cupei Moldovei după o pauză de 5 ani. În 2010, tiraspolenii s-au impus cu 2-0 şi au cucerit trofeul.

În acest sezon, "lupii galbeni" au obţinut rezultate foarte bune împotriva Sheriff-ului. În cele 3 meciuri directe disputate în Divizia Naţională, de două ori au câştigat "lupii-galbeni", iar încă o partidă s-a încheiat la egalitate.

"Suntem gata să luptăm pentru acest trofeu şi să-l câştigăm. Vrem să încheiem acest sezon pe o notă pozitivă, deşi am pierdut ultimul meci al campionatului cu echipa Milsami," a spus Ruslan Kmit, preşedintele Dacia Chişinău.

"Chiar dacă am fi cucerit titlul, cupa oricum era importantă. Pentru noi, acest trofeu are o importanţă şi mai mare. Nu vreau să mă gândesc la viitorul meu. Sheriff nu este Zoran Zekic, echipa e mai importantă", a spus tehnicianul de la Sheriff Zoran Zekic.

Actualul sezon a fost unul cu ghinion pentru ambele echipe. "Lupii-galbeni" au ratat titlul de campioni în ultima etapă, în timp ce Sheriff a ocupat locul 3 în Divizia Naţională, acesta fiind cel mai slab rezultat pentru Sheriff în campionat în ultimele 15 sezoane, în care au cucerit titlul de 13 ori.

"Sper să aducem în acest an măcar un trofeu dacă nu am reuşit să câştigăm campionatul. Consider că am pierdut campionatul noi. Nu am câştigat şi vom reuşi să ne reabilităm", a opinat fundaşul Sheriff Tiraspol Maxim Potârniche. 

Atacantul Dacia Chişinău Viorel Frunză: "Cel care va fi mai norocos, cel care va marca primul, totul depinde cum va decurge jocul. Dar nu cred că e posibil să spui cine este favorit."

Sheriff deţine recordul de cupe câştigate, având şapte trofee în palmares. De partea cealaltă, Dacia nu a cucerit până-n prezent nicio dată Cupa Moldovei.

Finala Cupei Moldovei va avea loc duminică şi se va desfăşura pe stadionul Zimbru din Capitală. Meciul va fi deservit de o brigadă de arbitri din Austria.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑