Două faze dificile la Mediaș. Primul gol a fost precedat de un ofsaid clar



 

**VIDEO** Două faze dificile la Mediaș. Primul gol a fost precedat de un ofsaid clar

VIDEO Gaz Metan - Concordia Chiajna. Partida de la Mediaș a avut parte, în primele 45 de minute, de două faze dificile pentru brigada de arbitri. Elevii lui Ion Balaur au trimis de două ori mingea în plasă, dar doar a doua reușită a fost validată.

Prima fază dificilă s-a înregistrat în minutul 20, atunci când Dan Roman a trimis, cu capul, balonul în plasă. Totul a plecat de la o centrare a lui Tahar, de pe stânga, în careu, Muth a recentrat cu capul în fața porții, de unde Roman, tot cu capul a finalizat.

Bucuria gazdelor a fost foarte scurtă, pentru că asistentul de pe acea parte, Iulian Radu, a ridicat fanionul, iar centralul Cristi Balaj a anulat reușita. Din reluările tv se poate observa cum Roman pare a fi lăsat în poziție afară din joc de Alves, fundașul Concordiei.

Dan Roman a fost iar protagonistul unei faze care va isca multe discuții, de data aceasta la golul marcat de Alexandru Munteanu, în minutul 39. Matache a ieşit greşit pe o centrare, mingea a ajuns la Llullaku, acesta a centrat puternic în faţa porţii, de unde Roman a ratat incredibil, trimiţând cu capul în bară de la doi metri, fază la care se afla în poziţie de ofsaid. Mingea a sărit la Munteanu care a deschis scorul cu un şut de la 6 metri.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑