Surprizele CM 2014 în opiniile lui Gică Craioveanu, Dănciulescu și Florin Bratu



 

**VIDEO** Surprizele CM 2014 în opiniile lui Gică Craioveanu, Dănciulescu și Florin Bratu

Mondialul brazilian a oferit până acum câteva rezultate surprinzătoare, iar oamenii de fotbal din România sunt entuziasmaţi de spectacolul din Brazilia. Directorul de imagine al CS Universitatea Craiova, Gheorghe Craioveanu, ştie care sunt surpriza, respectiv decepţia turneului final.

"E un turneu foarte bun, cu foarte multe surprize. Cea mai mare dintre ele cred că este Costa Rica. A câștigat împotriva a două dintre marile favoritele la calificarea în semifinale sau în finală, cum este cazul Italiei sau al Uruguayului.

Îmi place competiția, sincer, a crescut foarte mult nivelul fotbalului, s-a egalat foarte mult nivelul fotbalului și apar jucători noi, fotbaliști care, cu puțină șansă, vor ajunge la cluburi importante. Nu mă așteptam, sincer, la Costa Rica să se miște atât de bine și nu mă așteptam ca Spania să fie pur și simplu zdrobită, să dea doar un gol și acela din penalty!", a spus Craioveanu.

Dinamoviştii Ionel Dănciulescu şi Florin Bratu sunt şi ei impresionaţi de jocurile bune de la Mondial. Al doilea cel mai bun marcator din istoria Ligii 1 stă cu ochii pe atacanţi la turneul final din Brazilia:

"E un Mondial frumos, cu foarte multe goluri. Acolo ajung numai jucătorii foarte valoroși. La 31-32 de ani, Van Persie rămâne unul din cei mai buni jucători din lume", a spus Dănciulescu.

La rândul său, Florin Bratu și-am expus preferințele: "Eu simpatizez cu Belgia, dar Germania și Franța mi se par principalele favorite".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑